Ryggekamera

Bestselgere

Alle sett og Tilbehør – Priser ink. MVA

 • Vurdert 4 av 5

  Kamera blir brukt bak på en stor campingvogn , fungerer utmerket….
  å har ingen problem med å sende fram til bilen ….med et klart å fint bilde. Fin sak er også å du kan ta film/bilde hvis det er f.eks. situasjoner bak som må dokumenterest. Instalasjonen var også enkel….liker

  av Bjørnar Åsletten på RVS Trådløst Proffkamera til nettbrett eller telefon

 • Vurdert 4 av 5

  Flott bilcam. Lett å montere, lett å bruke, smart design. En ulempe i bruk på min bil; kamera stanser ikke ved motorstans fordi 12 volts uttaket er alltid er strømførende. Tilleggsutstyr Blackvue Power Magic Pro er derfor helt nødvendig…

  av Roy Morten Gleditsch på BLACKVUE DR750S – 1CH Bilkamera

 • Identifiser ditt bruksområde

  Har du stor eller liten bil? Blir bilen brukt til landeveiskjøring eller bykjøring? Avhengig av dette vil forskjellige ryggekamera passe for deg.

 • Invester i kvalitet

  Noen ryggekamera koster litt mer enn andre, men kvalitet er sterkt reflektert i hvor mye et kamera koster. Det er mye billigere å kjøpe et dyrere kamera som varer i to år enn et billig som varer i et år.

 • Trenger du egentlig ryggekamera?

  Siden du er på denne siden er sannsynligvis svaret ja. Ryggekamera er en investering, men mye billigere enn en bulk eller omlakkering.

Om oss

Bilkamerabutikken eies og drives av Aaby Solutions AS. Virksomheten ble startet i 2014. Vi utvidet i 2016 produktspekteret til å inkludere ryggekameraer fra Rear View Safety og andre leverandører vi vet leverer kvalitet. Alle våre kameraer er CE godkjente. Fra våre leverandører har vi valgt å tilby kamera med best tilgjengelig IP grad og best kapsling. Det koster litt mer i innkjøp, men vi mener det gjør oss svært konkurransedyktige når det gjelder forholdet pris og kvalitet.