Etter stor suksess med vår dashbordkamera test har vi i Bilkamerabutikken bestemt oss for å lage en ryggekamera test. Testen vil bli oppdatert fortløpende ettersom nye modeller kommer på markedet. Om du ønsker populære modeller testet så skriv en kommentar nederst, vi er også villige til å teste kamera vi ikke selger.

«Vil ikke en test gjort av dere være sterkt påvirket av hva dere ønsker å selge?»
Vi er ikke bundet til noe merke og profittmarginen på alle kamera er nesten lik. Ved å promotere gode kamera begrenser vi support og får flere salg fra fornøyde kunder.

RVS Trådløst Ryggekamerasystem

8/10

Bildekvalitet dag

8/10

Bildekvalitet natt

9/10

Driftsikkerhet/
Brukervennlighet

8/10

Funksjonalitet

8/10

Pris

Amerikanske Rear View Safety har med sitt trådløse ryggekamerasystem levert det beste ryggekameraet vi har sett på markedet. Systemet har mulighet til å vise bilder fra to kamera samtidig og kameraet i seg selv kan skryte av 130 grader vidvinkel, IP69K rating og 18 infrarøde lys!

Bildesignalene sendes over en kraftig digital forbindelse som unngår all interferens på opptil 20 meters avstand. Dette sørger for topp bildekvalitet både i dagslys og nattemørke.  Auto tilkobling gjør også installasjon av enheten betydelig enklere.

Klikk her for å lese mer om eller kjøpe RVS 7 tommer trådløst ryggekamerasystem 

Rear view safety 7

10/10

Bildekvalitet dag

10/10

Bildekvalitet natt

9/10

Driftsikkerhet/
Brukervennlighet

7/10

Funksjonalitet

6/10

Pris

Rear view safety er de som har satt standaren for hva som er bra når det gjelder bilde og byggekvalitet. Svært gode bilder i dagslys og om natten. Kameraet er tungt og solid, dette kameraet kommer til å sitte mange år på kjøretøyet ditt.

Det Rear view safety får trekk for er prisen og at det ikke er trådløst. Kameraet er dyrt, men på lang sikt kan det lønne seg å investere i et kamera som dette. Det at det baserer seg på kabel istedenfor et trådløst system gir sylskarpe bilder, men gjør det mer komplisert å sette opp. Dette er kameraet for deg som skal bruke det lenge og har en stor bil eller større kjøretøy som gjør at trådløse systemer ikke fungerer.

Klikk her for å lese mer om eller kjøpe Rear View Safety 7.

Biltema Ryggekamera

7/10

Bildekvalitet dag

7/10

Bildekvalitet natt

7/10

Driftsikkerhet/
Brukervennlighet

8/10

Funksjonalitet

9/10

Pris

Biltema ryggekamera selger vi ikke, men vi annerkjenner det fortsatt som et godt ryggekamera til en god pris. Biltemas modell baserer seg på digital overføring som fører til en forsinkelse i bilde, men også god bildekvalitet.

Kameraet er heller dårlig, men takket være digital overføring ser det ikke så verst ut på skjermen. Skjermen føles litt billig og knotete, men er lettere å sette opp i bilen i forhold til mange av sine konkurrenter. På en annen side er nok ikke liten skjerm optimalt for alle forbrukere.

RE650

5/10

Bildekvalitet dag

5/10

Bildekvalitet natt

7/10

Driftsikkerhet/
Brukervennlighet

7/10

Funksjonalitet

10/10

Pris

RE650 er en billig liten modell som er lett å installere. Som forventet har ikke bilde høyeste kvalitet, men det er mulig å se mesteparten av det som befinner seg bak i lys og mørke.

Kameraet er veldig lett å sette opp, men har ikke spesielt gode signaler eller byggekvalitet.